Domòtica

Instal·lem, al seu edifici o habitatge, una senzilla tecnologia de fàcil utilització que permet gestionar de forma eficient, segura i confortable, (via telèfon, Internet etc.) tots els aparells i instal·lacions domèstiques (temperatura, il·luminació, control de fums, gas, alarmes, electrodomèstics etc).

Disposem d’una show-room on es pot veure el funcionament d’un sistema domòtic.

Casa intel·ligent

Pel matí, quan sona el despertador, s’encén la llum i s’alcen les persianes automàticament. El controlador general de l’habitatge ha estat tota la nit vetllant per la seva seguretat. Al panel de control, podrà consultar les possibles incidències d’escapament d’aigua, fums, intrusió etc.

Al sortir de casa, el panel de control l’informa de l’estat general de la vivenda. Durant tot el dia podrà saber, mitjançant un codi que introdueix al seu ordinador personal o telèfon mòbil, el que està passant al seu habitatge. Si s’ha oblidat de connectar algun aparell, podrà fer-lo per control remot.

Si surt de viatge podrà consultar i actuar sobre els sistemes instal·lats, apagar o encendre la calefacció, l’aire acondicionat, el sistema de seguretat, el gas o l’aigua etc.

Avantatges d’instal·lar un sistema domòtic

La instal·lació d’un sistema domòtic a la seva vivenda li permetrà:

1) Estalviar energia gràcies a una gestió intel·ligent dels sistemes i consums.

 • Programació i zonificació de la climatització.
 • Racionalització de cargues elèctriques.
 • Reducció de les tarifes de llum, derivat de la correcta i eficient programació dels aparells.

2) Integrar tots els sistemes de comunicació del seu edifici, empresa o vivenda.

3) Augmentar la seva seguretat personal i patrimonial.

 • Detecció d’un possible intrús.
 • Detecció d’incendi, fuites de gas, escapaments d’aigua.
 • Alerta mèdica.
 • Tancament de persianes.

4) Augmentar el nivell de confort i qualitat de vida

 • Apagat general de totes les llums de la vivenda.
 • Automatització de l’encès de cada punt de llum.
 • Regulació de la il·luminació (creació d’ambient).
 • Automatització de tots elssistemes, instal·lacions i equips dotant-los de un control eficient i de fàcil funcionament.
 • Integració del porter al telèfon o del videoporter al televisor.

L’instal·lació d’un sistema domòtic li permetrà: Estalviar energia gràcies a una gestió intel·ligent dels sistemes i consums, augmentar la seva seguretat personal i patrimonial i augmentar el nivell de confort i qualitat de seva vida.

Seguretat

T’oferim una solució completa i integrada per a la protecció de la teva família i la casa en totes les situacions de perill: antirobatoris, alarmes, videocontrol i sistemes de protecció de les instal·lacions.

Control

La solució de control habilita la teva instal·lació domótica per la gestió de la teva casa a distància. Així casa teva estarà en disponibilitat de comunicar-se amb tú allá on estiguis i podràs controlar les diferents funcions del sistema.

Confort

Amb les nostres solucions de confort la teva casa es torna més acollidora i agradable. El clima, la llum, el so i l’automatització són elements que determinen el plaer d’habitar la casa en els diversos moments del dia

Estalvi

Pots utilitzar de la millor manera l’energia de la teva casa. Pots administrar els consums d’energia elèctrica del teu habitatge. Els sistemes d’estalvi es completen amb els de seguretat i de confort permetent evitar malbarataments inútils d’energia.

Comunicació

Un sistema domòtic et pot permetre la comunicació més fàcil a l’interior i a l’exterior de la teva llar i et pot donar solucions multifunció per a transmetre veu, imatges i dades.