La nostra empresa

Electricitat E. SOBERÀ som una empresa moderna del sector tecnoelèctric que aposta per les tecnologies de futur.

Des de que vam iniciar la nostra activitat el compromís de l’empresa amb la qualitat i l’esforç realitzat per a satisfer les necessitats dels nostres clients, ens ha dut a oferir un servei integral basat en solucions globals. Els nostres àmbits d’actuació son variats, des del domèstic fins l’ industrial: realitzem instal·lacions elèctriques, il·luminació, instal·lacions especials, climatització, sistemes de so, porters i videoportes, antenes de tv i també manteniments integrals de tots aquests tipus de instal·lacions.

Disposem d’un departament de domòtica que ofereix un extens assortit de productes i solucions en automatismes per aconseguir el màxim confort, seguretat, estalvi i facilitats de comunicació al seu habitatge.

Contem amb una àmplia plantilla de tècnics i operaris amb una dilatada experiència, altament qualificats i que conten amb un programa de formació i reciclatge continuat.

Entenem que la identificació i satisfacció de les necessitats i expectatives dels clients actuals i potencials constituïxen el nostre punt de mira empresarial, per aixó pretenem acostar la nostra oferta de serveis als clients, donant-los suport perquè ens percebin com uns col·laboradors responsables i eficients.