Electricitat industrial i domèstica

Realitzem tot tipus d’instal·lació elèctrica, ja sigui en habitatges, comerços, indústria o construcció. Utilitzem per a totes aquestes instal·lacions el personal, els coneixements i el material més apropiats per a la seva correcta realització. Un correcte manteniment millora la seguretat i permet obtenir un estalvi considerable d’energia i recursos. A Electricitat E. SOBERÀ oferim un servei complet i especialitzat de manteniment per atendre les necessitats d’empreses i particulars en la conservació de les seves instal·lacions elèctriques en les millors condicions.

Il·luminació d’espais públics i privats

La il·luminació d’espais públics o privats és, ara per ara, una necessitat innegable tant per motius decoratius com per qüestió de seguretat i confort. A Electricitat E. SOBERÀ oferim un servei realment especialitzat. La nostra experiència en enllumenat doméstic, industrial i de zones d’accés públic garanteix el màxim nivell de qualitat. La nostra dedicació i experiència en la instal·lació i manteniment de l’enllumenat en grans empreses, locals comercials i naus industrials, garanteix un treball professional i competitiu.

Il·luminació amb fibra òptica per a piscines, jardins i ambients perillosos

La il·luminació amb fibra òptica és una tècnica extraordinària per a donar vida a la seva piscina o jardí quan la llum del dia desapareix.
La fibra òptica és neta, segura, de gran qualitat lumínica i, el més important, té múltiples aplicacions.

+Info

Porters i videoporters

Realitzem instal·lacions, ampliacions, revisions generals, reparacions i substitucions de tota mena de porters i videoporters. Disposem d’una àmplia gamma de productes i serveis per solucionar tot tipus de projecte.

+Info

Sistemes de sonorització

Instal·lació de sistema de sonorització interior
Instal·lació de sonorització exterior
Instal·lacions públiques o privades de sistemes de megafonía, microfonía i sonorització.

Manteniment d’antenes de TV terrestre i satèl·lit

Instalación d’antenes Individuals i col·lectives.
Modificacions, actualitzacions, reparacions.
Instalació de nous canals analògics i digitals.
Instalació de Televisió Digital Terrestre (TDT)

Aire acondicionat

Instal·lació d’equips d’aire condicionat per a habitatge i comerç, sistemes de purificació de l’aire amb equips generadors d’ozó, esterilizadores per a càmeres frigorífiques i de congelació, ozonizadores d’aigua per a tractament d’aliments.

+Info

Domòtica i automatismes

El desenvolupament de les últimes tecnologies aplicades en habitatges, oficines, etc., han generat en els últims anys una nova aplicació de les tecnologies de control coneguda per Domòtica, l’objectiu de la qual és millorar la qualitat de vida de les persones durant la seva estada tant en el seu domicili particular com en el seu treball.

A Electricitat E. SOBERÀ hem aconseguits aportar solucions domòtiques sense que això suposi una despesa excessiva al client. L’important és que el propi client forma part del disseny de la seva instal·lació domòtica, aportant les seves necessitats i idees, de manera que la nostra solució sigui a la seva mida.

+Info